UF-företag på Ållebergsgymnasiet

HälsoKraft

Vår affärsidé:

HälsoKraft UF blir ett team tillsammans med kunden. Genom vår digitala produkt kan kunden med hjälp av vårt träningsschema och instruktionsvideos förstå hur man utför övningar på gym och hemma. Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med träningen, därför erbjuder vi ett billigt pris och fokuserar vi på vår kontakt med kunden. Individen har möjligheten att få uppföljning en gång i veckan genom videosamtal för att hjälpa kunden ett ytterligare steg. Vi är öppna för att hjälpa de som vill träna från och med 15 år.

Vi säljer ett digitalt träningsschema. Kunden får tillgång till ett skräddarsytt kost och träningsschema, anpassat efter sina mål och nuvarande hälsotillstånd. Kunden får våran produkt skickad genom ett Google dokument som innehåller allt detta, inklusive allmän kunskap om hälsa och träning. För att individen ska känna sig trygg i processen kommer vi ha uppföljning varje vecka i form av videosamtal. Personen kommer dessutom att få tillgång till en upplaga av gym övningar, som läggs upp på vår privata Youtube kanal som underlättar utföringen av sin träning. Ifall personen är intresserad av träning på gym erbjuder vi också en månads gratis träning hos gym företaget STC. Med detta har vi dessutom en tjänst där kunden kan boka personliga pass med Gustaf Karlsson

Att få testa på att driva UF företag är otroligt roligt och det är något som egentligen alla borde göra. Det är en otroligt lärorik resa och man får en förståelse för hur ekonomin faktiskt fungerar i praktiken.