1. Vad är er affärsidé?
Vi är Grytlappen UF och vår affärsidé är att tillverka och sälja hemmagjorda grytlappar. De kommer vara både värmetåliga och gjorda av återvunna gardiner, samt ett utbud av virkade. Grytlapparna kommer finnas i olika färger och mönster efter årets årstider.

2. Hur kom det sig att ni valde att starta just detta UF-företag?
I början var det svårt för oss att komma på något som alla kände att de ville göra och som inte var för originellt. Men efter ett antal diskussioner ansåg vi att sy något var ett bra alternativ då alla har tillgång till sy redskap och är erfarna i att sy mm.

3. Vad ser ni mest fram emot?
Det vi ser fram emot mest är att få ett kul år tillsammans som UF företag och lära oss hur det är att driva ett företag till framtiden. Att få in den första beställningen är något vi alla ser fram emot då det kommer börja kännas som ett riktigt företag och engagemanget kommer öka. Såklart är också förhoppningarna på att vi kommer få många kunder och gå i vinst så att vi känner att vårt företag kommer någonstans.

4. Något ni vill framföra till allmänheten? 
Något vi vill förmedla till alla är att våran produkt är till för alla. Till dig som precis flyttat hemifrån och behöver nya grytlappar till köksutrustning, som behöver byta ut de gamla till nya hemmagjorda, återvunna och värmetåliga grytlappar eller som vill ha de som en fin dekoration i hemmet.

Beskrivning saknas.