1. Vad är er affärsidé?
Vad är er affärsidé? Vår affärsidé är att Vi erbjuder personliga ljus med dolda budskap tillverkade av 100 procent återvunnet stearin. Ljusen är en fin present som skapar en mysig känsla i hemmet och är en unik inredningsdetalj.

2. Hur kom det sig att ni valde att starta just detta UF-företag?
Organisationen bakom Stearic UF bildades redan våren 2021 sommaren innan UF året startades. Fem tjejer med olika personligheter, styrkor och svagheter men med samma ambitionsnivå och mål med ung företagsamhet. Vi trivs bra i varandras sällskap vilket vi alla tycker är väldigt viktigt då vi känner oss bekväma och därmed kan jobba bra ihop. När teamet var bildat bestämde vi direkt att vi ville ha en produkt vi själva känner att vi hade velat köpa och efter lite brainstorming kom vi fram till att ljus alltid är någonting alla vill ha. Dock var vi överens om att vi ville göra en unik produkt och därav kom vi på idén att göra ljus med ett dolt budskap. Det är just därför vi valde att starta Stearic UF.

3. Vad ser ni mest fram emot?
Vi i Stearic UF ser mest fram emot att komma ut på marknaden, att börja sälja vår produkt. Dessutom ska det bli häftigt och superkul att få delta i UF-mässan samt andra tävlingar som rör vårt UF.


4. Något ni vill framföra till allmänheten?
Vi är redo för UF-året och ska göra allt för att uppfylla kundernas behov!