Ållebergsgymnasiets

Elevambassadörer

Vi är en elevgrupp på skolan som kallas elevambassadörer, och vi kommer från olika program och olika årskurser! Oss träffar du när vi är ute och besöker grundskolor, vid skuggning eller vid öppet hus. Har du några frågor kring hur det är att gå på Ållebergsgymnasiet kan du maila din fråga till någon av oss.

OBS! Frågor kring behörighetskrav och poäng ställer du till din SYV.

Följ Ållebergsgymnasiets flöden

Följ Ållebergsgymnasiets flöden

Jag valde att gå på Ållebergsgymnasiet för att det är lätt att pendla till skolan och för att man får studera i fina och fräscha lokaler tillsammans med sina vänner.

Ida Dahlström

TE19b, iddah10a@skola.falkoping.se

Att gå på Ållebergsgymnasiet innebär att man får ta del av en rolig gymnasietid och träffa vänner varje dag

Nicodemus Milton

Elevambassadör åk 2, 20Nimil10a@skola.falkoping.se

Jag tycker att Ållebergsgymnasiet är en rolig skola att gå på för att det alltid händer något och man har aldrig tråkigt här.

Nenad Lukic

Elevambassadör åk 2, neluk10a@skola.falkoping.se

Jag tycker Ållebergsgymnasiet är en fräsch och fin skola som kommer ge dig fantastiska möjligheter i framtiden.

Emma Hillestrand

Elevambassadör åk 2 , emhil10a@skola.falkoping.se

Emma Lyreborg

SA20b, 0407emly@skola.falkoping.se

Skolan är fin och fräsch och alla lärare här i skolan verkligen supertrevliga. Samma gäller cafépersonalen. Utbildning här på Ålleberggymnasiet är jättebra och därför tvekade jag inte när jag valde Ålleberggymnasiet!

Alex Sedjann

ES20, 0309alse@skola.falkoping.se

Maria Blazevic

TE19b, mabla10a@skola.falkoping.se

Lelas Al Serdah

TE20a, 0402leal@skola.falkoping.se

Jag valde ållebergsgymnasiet då de kändes som en skola med stor gemenskap, fina lokaler och bra personal.

Lova Andersson

BF19, oand10a@skola.falkoping.se

Jag valde Ållebergsgymnasiet eftersom det är en fin &fräsch skola även att skolan alltid hittar på roliga aktiviteter.

Linnea Klahrjones

BF19, 0311likl@skola.falkoping.se

Jag valde Ålleberg eftersom jag varit på skolan innan och träffat alla lärare och de är verkligen jättesnälla och bra lärare på estet. Dessutom finns det så fina lokaler, inte bara på estet utan i hela skolan! Trygg miljö att vara i och en fantastisk skola att studera på.

Sally Porath

Elevambassadör åk 1, 0406sapo@skola.falkoping.se

Denna webbplats skapades våren 2019 av Mats Werner. Alla bilder är fotograferade under samma period av Tuana Fridén, https://tuana.se