Vi är en elevgrupp på skolan som kallas elevambassadörer, och vi kommer från olika program och olika årskurser! Oss träffar du när vi är ute och besöker grundskolor, vid skuggning eller vid öppet hus. Har du några frågor kring hur det är att gå på Ållebergsgymnasiet kan du maila din fråga till någon av oss.

OBS! Frågor kring behörighetskrav och poäng ställer du till din SYV.

   

   

 Sociala medier

   Följ Ållebergsgymnasiets flöden

   

   

 Sociala medier

   Följ Ållebergsgymnasiets flöden

Emma Lyreborg

SA20b, 0407emly@skola.falkoping.se

Skolan är fin och fräsch och alla lärare här i skolan verkligen supertrevliga. Samma gäller cafépersonalen. Utbildning här på Ålleberggymnasiet är jättebra och därför tvekade jag inte när jag valde Ålleberggymnasiet!

Alex Sedjann

ES20, 0309alse@skola.falkoping.se

Jag valde Ållebergsgymnasiet eftersom att det är en fräsch skola från alla perspektiv. Oavsett om det gäller en bra trivsel, arbetsmiljö eller lärare!

Lorik Hajdari

SA21b, 0411loha@skola.falkoping.se

Jag valde Ålleberg eftersom jag varit på skolan innan och träffat alla lärare och de är verkligen jättesnälla och bra lärare på estet. Dessutom finns det så fina lokaler, inte bara på estet utan i hela skolan! Trygg miljö att vara i och en fantastisk skola att studera på.

Sally Porath

Elevambassadör åk 1, 0406sapo@skola.falkoping.se

Jag valde Ållebergsgymnasiet på grund av fina och fräscha lokaler men även nära och bra tillgångar till idrottsspecialisering.

Rebecca Forsberg

NA20, 0405refo@skola.falkoping.se

Mitt val till att välja Ållebergsgymnasiet var självklart eftersom att det är en skola som har allt den behöver. Trevliga elever men också kunniga lärare och personal som alltid står till mötes. Lokaler är likaså anpassade utefter olika utbildningar, oavsett om du väljer ett högskole- eller yrkesförberedande program

Rigon Berisha

EE20, 0410ribe@skola.falkoping.se

Ållebergsgymnasiet har allt en skola behöver! Det finns bra lokaler och trevliga lärare samt personal som alltid står dig till mötes. Jag kan rekommendera denna skola varmt.

Sandrian Saliijevic

HO20, 0402sasa@skola.falkoping.se

Jag tycker att Ållebergsgymnasiet är en bra skola för de fräscha lokalerna och för att det alltid händer saker.

Oscar Woollett

TE20b, 0402oswo@skola.falkoping.se

Lelas Al Serdah

TE20a, 0402leal@skola.falkoping.se