Beskrivning saknas.Beskrivning saknas.
Beskrivning saknas.
Beskrivning saknas.Beskrivning saknas.
Vad är er affärsidé?

Vår affärsidé är att erbjuda egentillverkade flätade väskor av återvunnet material. Produkten är ett bra alternativ som inte skadar miljön vid tillverkning och passar människor som söker en modern och praktiskt väska, men samtidigt vill vara med och bidra till en hållbar värld.Beskrivning saknas.
Hur kom det sig att ni valde att starta just detta UF-företag?
Vi hade det lite struligt till en början att lista ut vilken av alla idéer vi hade som vi skulle använda. Men när alla var eniga om att göra något som både underlättar i vardagen samt bidrar till miljön så valde vi att starta detta UF- företaget. Det var även en utmaning att komma på hur väskorna skulle göras men detta löste sig med tanke på hur vår utveckling sett ut och hur produktionen är nu jämförelsevis mot vad den var i uppstarten.

Beskrivning saknas.

Det svåraste har nog varit tillverkningen då det är en hel del svåra moment att lära sig samt att det tar sin tid. Produktionen har dock underlättat med tidens gång då vi lärt oss och blivit bättre efter ju mer väskor vi fått göra.

Det lättaste måste ändå varit att samla och få ihop material. Med tanke på att vi har fantastiskt hjälpsamma lokala företag som mer än gärna stöttar oss i att driva företaget framåt.

Beskrivning saknas.
Finns det något ni kommer att ta med er in i framtiden?

Vi kommer ta med oss alla grunder vi lärt oss i att starta ett företag. Planeringar, upplägg och samarbetet. De är de viktigaste i företaget för att de ska funka, samarbete. Det finns många olika delar i kursen som vi kan ta med oss ut i verkliga livet sen och som dessutom kommer kunna gynna oss.

Beskrivning saknas.