Beskrivning saknas.
Beskrivning saknas.
Vad är er affärsidé?
Vi på Marble design UF erbjuder unika inredningsprodukter, av spillbitar i marmorsten från ett lokalt företag i Falköpings kommun. I första hand riktas detta till vuxna men passar alla som vill ha stilsäkra inredningsdetaljer i hemmet. Våra produkter kommer sätta guldkant på vardagen i ditt hushåll.

Hur kom det sig att ni valde att starta just detta UF-företag?
Vi alla hade en stark vilja att påverka näst kommande generation på ett eller annat sätt. Då kom idén med att arbeta med något återvunnet upp. Sedan fick vi idén av en närstående att göra inredning. Och till sist kläcktes idén att arbete med marmorsten. Tillsammans bildade då detta återvunna heminredningsdetaljer i marmorsten.

Beskrivning saknas.

Vad har varit lättast respektive svårast för att driva ett eget företag?
Det svåraste har varit att komma in på marknaden, med svår konkurrens från skolans UF och de tuffa tiderna tog det sin tid att komma in på marknaden. Det lättaste har varit motivationen, när man har sett resultaten och slutprodukterna har motivationen blivit de lättaste.

Finns det något ni kommer ta med er till framtiden?
Först och främst, att hårt arbete verkligen lönar sig. Nedgångarna man får ska man ta vara på, man lär sig av det. Inför nästa gång har du lärt dig och kan utvecklas, vilket gör att du kan ligga i framkanten.

Beskrivning saknas.
Beskrivning saknas.