Beskrivning saknas.

Vad är er affärsidé?
Vår affärsidé är att erbjuda trendiga och miljövänliga tygpåsar med lång hållbarhet och ett stilrent tryck, med en vision att skapa ett mer hållbart samhälle men även ett klimatsmart mode som passar alla.

Hur kom det sig att ni valde att starta just detta UF-företag?
BeanieBag’s UF värnar om miljön och ville därför satsa på en produkt som uppfyllde detta krav. I vår vardag har vi märkt att vi lever i en överkonsumtion av plast vilket påverkar vår planet negativt. Hållbarheten på plastkassarna man kan köpa i livsmedelsbutiker har inte heller den kvalitet som krävs för att kunna användas flertal gånger. Därför valde vi att ta fram en miljövänlig tygpåse som är gjord av återvunnet material och restpartier som trådats ihop till ett nytt tyg och som dessutom erbjuder en överlägsen kvalitet vilket betyder att den går att använda hela livet.

Beskrivning saknas.

Vad har varit lättast respektive svårast för att driva ett eget företag?
Att driva ett UF-företag är inte alltid det lättaste, utan man ställs inför olika typer av utmaningar som både är roligt, svårt och krävande. Vi tycker att det mesta till en början varit en utmaning, men av olika grad. Alla utmaningar har vi däremot oftast löst väldigt snabbt tack vare vårt grymma samarbete inom företaget. Det lättaste för oss var att komma igång med försäljningen då vi erbjuder en praktisk produkt som alla, oavsett ålder och kön har användning av. Det som kanske varit den största motgången för oss är den rådande pandemin. De inställda säljtillfällen på till exempel mässor och andra fysiska ställen har gjort det svårt att nå ut till den kundgrupp som inte befinner sig på sociala medier.

Beskrivning saknas.

Finns det något ni kommer ta med er till framtiden?
Vad vi har lärt oss och vad vi kommer ta med oss till framtiden är att samarbete är nyckeln till ett lyckande, eftersom det är svårt att handskas med allt själv och att bollande av idéer underlättar enormt. En enorm fördel för oss är att alla i företaget har olika erfarenheter och kunskaper. Planering är A och O, för att hinna med allt man vill och för att det inte ska bli för stressigt i slutändan, skjut inte upp saker för det kommer ändå behöva göras och det kommer ständigt nya uppgifter, så ta tag i det direkt istället.

Beskrivning saknas.